Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 29 maart 2019

Restjes

Heb ik jullie al eens verteld dat ik het zoooooo lastig vind om creativiteit en commercie te combineren? 😉 Ik ben niet zakelijk, niet gehaaid, niet commercieel - in elk geval niet genoeg om een geweldig goedlopende business te creëren (wat soms erg frustrerend is en in elk geval heel veel slapeloze nachten oplevert!). Passie en enthousiasme genoeg en ik weiger om voor elk advies of simpel ontwerpje geld te vragen. Dus ploeteren we door...

Ik kan het niet laten - projectjes met restjes spreken me aan: dit keer geen haken of breien maar borduren/naaien:



Pimp je jeans! Helemaal terug van weggeweest - geborduurde broeken en rokjes, spijkerjasjes en wat je maar wil. Met een paar draadjes borduurgaren komt je heel ver! 

En voor wie toch geen restjes heeft: we hebben een hele standaard DMC-borduurgaren, aan de achterzijde van de winkel 😀.

********

Niet vergeten: i.v.m. beursbezoek ben ik morgen (30-3) niet in de winkel. De winkel - bemand door Ali - is open van 9.00 - 13.00 uur!



4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke ideeën om zo een saaie jeansbroek op te vrolijken. Als mensen zo hun restjes gebruiken komen ze voor andere projecten weer eerder in jouw winkel.

    Veel plezier op de beurs, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk! En dat kan inderdaad ook met nieuwe garentjes :-) Veel plezier op de beurs!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat siert jou juist Jeanet, wordt maar niet gehaaid maar blijf vooral jezelf!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super ideeën, maar niet meer voor deze 60-jarige hoor :-D . Dat jeans rokje is wel heel leuk. Zou het zo maken voor een klein kind, maar die zijn er ook niet in de buurt.

    BeantwoordenVerwijderen