Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 28 maart 2019

Zeeuws kussen of iets anders?

Nu ik besloten heb om niet deel te nemen aan de Knit en Knot in Tilburg, krijg ik soms vragen of de pakketten die ik vorig jaar nog meenam leverbaar zijn. Natúúrlijk!

Op dit moment is (ergens gedeeld in social media of op een breiblub?) er weer veel belangstelling voor de Zeeuwse Tas. Gelukkig zijn er pakketten genoeg op voorraad (mét ook de bijbehorende jute tas). Maar met dit geweldig leuke patroon kun je bijvoorbeeld ook kussens breien, als dan niet met een rode contrastkleur: Met wat knip en plakwerk ziet het er dan ongeveer zo uit.


Met het garen uit het pakket maak je 2 grote kussens!
Bestel je het pakket in de webwinkel, dan krijg je de standaard kleuren zoals afgebeeld. Maar in de winkel hebben we nog veel meer mogelijkheden en kleuren. 
Dat geldt nog meer voor de Zeeuwse sokken Zoutelande, Zierikzee, Daan en Neeltje. In de webshop kun je een aantal standaard kleuren uitzoeken maar in de winkel is nog veel, veel meer. En niets is leuker dan kleurtjes naast elkaar leggen. 

Sokken Daantje

Sokken Neeltje

Woon je echt niet in de buurt (en dat is een rekbaar begrip als je ons gastenboek leest met lieve reacties uit o.a. Canada, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland) maar wil je toch iets afwijkends? Je kunt altijd even mailen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten