Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 31 maart 2019

De Beurs - nieuwe inspiratie

Vandaag moest ik wel weer even bijkomen van de ontzettend leuke dag van gisteren. Hoewel Keulen het einde van de wereld niet is, is het toch een aardige trip voor 1 dag. Dochterlief ging dit keer ook mee - soms is een jonge blom met een frisse kijk op kleuren en modellen best fijn - en om half 7 zaten we in de trein. We reden naar Breda waar we met Monique en Jeannette verder reisden met de auto naar Keulen. Wat was het weer een feestje!



De beurs is gigantisch, 4 hallen vol met brei- en haakgarens, fournituren, stoffen en alles wat daar tussen zit. Eigenlijk veel te veel voor 1 dag. We hebben veel inspiratie op gedaan, veel contacten gelegd, prachtige garens en kleuren voor het komende winterseizoen gezien. Bolletjes geaaid, vergeleken en een gigantische wensenlijst gemaakt.


Tja, het ene model is bruikbaarder dan het andere....
(kindlief kreeg bijna een rolling bij het zien van deze gehaakte broek)







Het was ook absoluut duidelijk dat er beperkingen zijn aan ons budget en plaats in de winkel en een groothandel in tijd hebben we helaas ook dit keer niet gevonden...
Keuzes, keuzes, keuzes...!



Hoogtepunt van de dag: een spontaan treffen van verschillende winkeliers uit alle hoeken van het land. Het was net een schoolreisje 😉......


Het was een heerlijke dag, nu gaan we alles verwerken en nog meer nieuwe plannen maken!





3 opmerkingen:

  1. Ik zie het aan de foto, het was een prachtdag en dan is een ritje Keulen niet zo erg. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kan het me goed voorstellen dat het je af en toe duizelde bij zóveel indrukken, mooie wolletjes, prachtige projecten... in combinatie met de ‘haalbaarheid’ en keuzes die onvermijdelijk gemaakt moeten worden. Nog maar eens een nachtje over slapen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er gezellig uit. Succes met de keuzes maken hoor. Blij dat ik het niet hoef te doen :-D

    BeantwoordenVerwijderen