Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 23 maart 2019

Kraaltjes breien

O, wat was dit weer een superleuke dag! Henny, Anke en Connie hadden er vanmorgen al heel veel kilometers opzitten toen ze vroeg in de winkel arriveerden met een koffer vol kralen en prachtige voorbeelden van hun gebreide patronen met kraaltjes.


De koffie en thee stonden klaar, de bolussen gereed en de 12 deelnemers kwamen al snel binnendruppelen. Toen de kleurtjes garen en kraaltjes waren uitgezocht en kon de workshop starten!
Annemarie was er ook en van haar heb ik deze prachtige foto's - een impressie (en lees zeker ook het verslag van haar nog eens!)






Naast alle serieuze inspanningen klonken ook met regelmaat lach-salvo's op uit het atelier. Natuurlijk kun je niet veel meters maken op zo'n dag, maar de techniek is geleerd en alle materialen gingen mee naar huis om de zomersjaal af te kunnen breien.






Het was echt een heerlijke dag, veel inspiratie en nieuwe dingen geleerd. Nieuwe mensen ontmoet, oude bekenden gesproken. Henny, Anke en Connie: dank je wel voor de fijne workshop!

*****
Tja, en dan dat bolletje, he?
Annemarie kwam ook nog even een sneakpeek laten zien..... wordt vervolgd 😀!



Alle foto's: Annemarie

2 opmerkingen:

  1. Ziet er heel gezellig uit hoor. Ik heb ook het stukje van Annemarie gelezen, grappig over het opzetten ik heb het nooit anders gedaan en dacht dan ook dat dat de enige manier was hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een superdag Jeanette! Echt genoten en vooral weer iets nieuws geleerd, heerlijk. Nu de sjaal thuis nog verder afmaken. Ook ik maakte een verslagje op mijn blog. Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen