Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 27 maart 2019

Even praktisch!

A.s. zaterdag ben ik een dagje afwezig. Samen met 2 collega's ga ik op stap naar de Internationale Vakbeurs in Keulen om ons onder te dompelen in nieuwe inspiratie voor onze winkels (en dus voor jullie!)




Ik heb daar zo'n zin in! (Met 2 collega's op stap is écht leuk!!). Het betekent echter dat a.s. zaterdag 30 maart de winkel bemand wordt door Ali en open is van 9.00 - 13.00 uur.

*****

Nóg iets praktisch! De website Visserstruien.eu gaat digitaal verhuizen! Dat gaat gebeuren vanaf vrijdag 29 maart a.s. en duurt ongeveer een weekje. Wil je nog patronen gebruiken vanaf je account op deze website (of nog wat bestellen?): doe dat dan snel! Uiteraard is de website en je account na 8 april weer gewoon bereikbaar.

******

En ik ben vandaag aardig in de weer geweest met inpakken........ morgen gaan deze doosjes op de post!


Binnen enkele dagen ontvangen de abonnement-houders hun eerste streng door de brievenbus. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

En dan nog maar een leuk ideetje na al deze praktische dingen:


Om in Lente-sferen te komen 😉!
Het gratis Engelse patroontje vind je hier.






5 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier Jeanet, geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier op de beurs. Ik ben reuze benieuwd naar m'n strengetje garen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn strengen zijn er en ze zijn heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Veel plezier! Was rustig gister! En WAUW ik ben heeeeel blij met Mn streng 🥰🥰🥰

    BeantwoordenVerwijderen