Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 16 oktober 2017

Zomer in oktober

't Is toch bizar! Half oktober en zómer. Voor iedereen die herfstvakantie heeft was het geweldig weer om naar buiten te gaan. Ik kon kiezen: of de administratie doen of met een aantal enthousiaste dames met kleurtjes en wolletjes in de weer - de keuze was uiteraard niet moeilijk. Ans en Fiona hadden op ons Brei- en Haakfestival niet de gelegenheid om een workshop wolverven te doen - ze waren de hele dag in de weer in de winkel en achter de kraam. Dat hebben we vandaag even ingehaald. Miriam schoof ook aan, Johanna ging met de pannen in de weer en we werkten wel 5 kilo wol weg in vrolijke kleuren. Zal ik jullie eens lekker maken? 😉






We kliederden er vrolijk op los, wat een heerlijke strengetjes zijn het geworden! Ze zijn nog kleddernat, dus even geduld nog - een paar dagen droogtijd hebben we nog nodig. Maar dat gaat wel lukken met deze zomer in oktober 😀


Als ze gedroogd zijn dan blog ik er weer over. En we gaan nog iets extra's doen met deze strengetjes - stay tuned!



7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleuren. Ideeën gaan al door mijn hoofd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt als een leuke dag en wat een geweldige kleuren. Helemaal zo bij de bloemen. Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed dat je zo'n fijne dag had! Prachtige kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een geweldig mooie kleuren.
    Je hebt groot gelijk Jeanet dat je lekker buiten wolletjes bent gaan verven. Die administratie loopt niet weg (helaas) maar het mooie weer wel, dus daar kun je weer heerlijk op terugkijken ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is een kleurrijk dagje geworden, wat een super mooi resultaat. Gelijk heb je dat je dit voor liet gaan op administratie doen. Ben benieuwd wat je er mee gaat doen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijk nazomeren. Van mij mag het nog best een poosje doorgaan. De administratie kun je best iets later doen, want dit zachte weer duurt vast niet lang.
    De garens zien er allemaal prachtig uit. En je hebt ze ook prachtig op de foto gezet zo met die kleurrijke planten.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen