Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 28 oktober 2017

Paardebloem

Wat zijn er toch een pareltjes te vinden op het internet. Mijn wenstenlijstje groeit onevenredig hard....maar dat is iets wat jullie wel zullen herkennen.
Het voordeel van bloggen is dat ik jullie zonder blikken of blozen van nóg langere lijstjes kan voorzien - zonder me daar schuldig over te voelen 😁.

Hier komt er weer eentje! Deze "Paardebloem"-mandala van LilaBjörnCrochet vind ik een plaatje!


Zoveel technieken in een rondje! Het zéér uitgebreide patroon is te koop via Ravelry of Etsy. Heb je je mandala af dan gebruik je'm als pannenlap of onderzetter, als wanddecoratie, kussen of tas. Mogelijkheden te over, vooral als je met de kleuren speelt!

Deze foto's vond ik op Ravelry - ter inspiratie!
Tatsiana maakte nog véél meer prachtige ontwerpen, deze is ook mooi! Een Celtic Knot-mandala.
Ook dit patroon is te koop via Etsy of Ravelry


En deze geweldige poncho uit de nieuwe Yarn-4 is ook van dezelfde ontwerpster!


Kijk, zó wordt dat lijstje natuurlijk niet korter, hè? 😉 Ik wens jullie nog een fijn weekend, ik stop even met werken!
2 opmerkingen:

 1. Wat geweldig mooi allemaal. En zo kunstig gemaakt.
  Okee, snel nu eerst alle lopende zaken afmaken, dan mag ik pas van mezelf weer aan iets nieuws beginnen.
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee klopt helemaal, dat lijstje wordt per dag langer en langer hihi. Lila Björn heeft echt super mooie patronen. Mijn dochter is verslaafd aan haar patronen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...