Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 28 oktober 2017

Paardebloem

Wat zijn er toch een pareltjes te vinden op het internet. Mijn wenstenlijstje groeit onevenredig hard....maar dat is iets wat jullie wel zullen herkennen.
Het voordeel van bloggen is dat ik jullie zonder blikken of blozen van nóg langere lijstjes kan voorzien - zonder me daar schuldig over te voelen 😁.

Hier komt er weer eentje! Deze "Paardebloem"-mandala van LilaBjörnCrochet vind ik een plaatje!


Zoveel technieken in een rondje! Het zéér uitgebreide patroon is te koop via Ravelry of Etsy. Heb je je mandala af dan gebruik je'm als pannenlap of onderzetter, als wanddecoratie, kussen of tas. Mogelijkheden te over, vooral als je met de kleuren speelt!

Deze foto's vond ik op Ravelry - ter inspiratie!




Tatsiana maakte nog véél meer prachtige ontwerpen, deze is ook mooi! Een Celtic Knot-mandala.
Ook dit patroon is te koop via Etsy of Ravelry


En deze geweldige poncho uit de nieuwe Yarn-4 is ook van dezelfde ontwerpster!


Kijk, zó wordt dat lijstje natuurlijk niet korter, hè? 😉 Ik wens jullie nog een fijn weekend, ik stop even met werken!




2 opmerkingen:

  1. Wat geweldig mooi allemaal. En zo kunstig gemaakt.
    Okee, snel nu eerst alle lopende zaken afmaken, dan mag ik pas van mezelf weer aan iets nieuws beginnen.
    Fijn weekend,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee klopt helemaal, dat lijstje wordt per dag langer en langer hihi. Lila Björn heeft echt super mooie patronen. Mijn dochter is verslaafd aan haar patronen hihi.

    BeantwoordenVerwijderen