Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 16 oktober 2017

Zomer in oktober

't Is toch bizar! Half oktober en zómer. Voor iedereen die herfstvakantie heeft was het geweldig weer om naar buiten te gaan. Ik kon kiezen: of de administratie doen of met een aantal enthousiaste dames met kleurtjes en wolletjes in de weer - de keuze was uiteraard niet moeilijk. Ans en Fiona hadden op ons Brei- en Haakfestival niet de gelegenheid om een workshop wolverven te doen - ze waren de hele dag in de weer in de winkel en achter de kraam. Dat hebben we vandaag even ingehaald. Miriam schoof ook aan, Johanna ging met de pannen in de weer en we werkten wel 5 kilo wol weg in vrolijke kleuren. Zal ik jullie eens lekker maken? 😉


We kliederden er vrolijk op los, wat een heerlijke strengetjes zijn het geworden! Ze zijn nog kleddernat, dus even geduld nog - een paar dagen droogtijd hebben we nog nodig. Maar dat gaat wel lukken met deze zomer in oktober 😀


Als ze gedroogd zijn dan blog ik er weer over. En we gaan nog iets extra's doen met deze strengetjes - stay tuned!7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren. Ideeën gaan al door mijn hoofd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als een leuke dag en wat een geweldige kleuren. Helemaal zo bij de bloemen. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed dat je zo'n fijne dag had! Prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig mooie kleuren.
  Je hebt groot gelijk Jeanet dat je lekker buiten wolletjes bent gaan verven. Die administratie loopt niet weg (helaas) maar het mooie weer wel, dus daar kun je weer heerlijk op terugkijken ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een kleurrijk dagje geworden, wat een super mooi resultaat. Gelijk heb je dat je dit voor liet gaan op administratie doen. Ben benieuwd wat je er mee gaat doen hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk nazomeren. Van mij mag het nog best een poosje doorgaan. De administratie kun je best iets later doen, want dit zachte weer duurt vast niet lang.
  De garens zien er allemaal prachtig uit. En je hebt ze ook prachtig op de foto gezet zo met die kleurrijke planten.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...