Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


donderdag 5 oktober 2017

Eikenblaadjes

Even bijkomen hoor! Ik ben vanaf kwart over 5 vanmorgen wakker en net heb ik de winkel gesloten na een ontzettend gezellige en heel druk bezochte Brei- en Haakclub-avond. Wat een inspiratie weer vanavond. 😊
Nu nog gauw even een stukje schrijven voor ik omkieper.....

Het was nogal Herfst vandaag dus deze prachtige polsmofjes leken mij wel van toepassing!


Het patroontje is te koop via Ravelry. Het is geschreven in het Engels of Frans maar er zit een schema bij voor het eikenblaadje. Een beetje brei-ervaring heb je natuurlijk wel nodig bij deze polsmoffen, maar dan heb je ook wat! Kies een mooie herfstkleur, iets gemeleerd of effen maar zeker niet te bont (want dan valt het patroon weg).


Op het patroon vind je de beschrijving van polsmofjes als ook vingerloze handschoentjes (dus wel met een vinger-aanzet)

Foto's en Patroon: Never Not Knitting - Ravelry

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...