Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


maandag 30 oktober 2017

Dekentjes

Dekentjes, je kan er echt niet genoeg van hebben. Lekker voor op de bank nu het 's avonds kil wordt. Of zo maar voor de mooi - als sierdeken op je bed of in een stoel. En vergeet vooral het plezier van het haken niet !


Ans haakte dit dekentje volgens het nieuwe patroon Duinbloemen van Annelies (Vicarno). Ze hield de bloemen effen (maar inverschillende kleuren) en haakte de randen in één kleur. Tijdens de laatste toer zijn de vierkanten aan elkaar gehaakt.


Het patroon Duinbloemen is erg veelzijdigm want je kunt ook elke toer in een andere kleur haken. 
In vrolijke kleuren of juist in stoere grijs- of natuurtinten. Kies je voor grof of juist fijn garen? Het kan allemaal!

duneflower blanket annelies baes vicarno

Het patroon bevat ook een beschrijving voor een bijpassend kussen:


Maar ook een omslagdoek kan!

Het patroon is te koop via Vicarno .

Annelies publiceerde eerder de Batik Flower Blanket, dit patroon heeft kleinere bloemen. Mevr. De Haan begon enkele weken geleden aan dit patroon en liet ons vorige week het resultaat zien. Ze haakte een grote deken (ca 35 bollen Stone Washed) en het resultaat is echt prachtig:(wel héél veel draadjes wegwerken, maar dan héb je ook wat!)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...