Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 21 oktober 2017

Zeeuws krukje

Ik kon het niet laten hoor - na de Zeeuwse kussens, sokken en de Zeeuwse pannelappen moest er uiteraard ook een Zeeuws Krukje komen 😊. Het Zeeuwse knopje blijft onverminderd populair. Misschien heb je er helemaal niets mee - dan is het een leuk noppen-krukje!


Ik haakte dit hoesje van Durable Cosy Fine (4 bolletjes) op naalden 4. Haak je los, dan zou ik zelfs een 3½ adviseren. Ik koos voor dit garen omdat het niet pluist in het gebruik en makkelijk is te wassen. Daarnaast haakt het ook nog eens heerlijk en het is verkrijgbaar in 36 kleuren.Kijk, zo past een Zeeuws krukje prima op een Perzisch tapijtje - 2 culturen bij elkaar, dat past prima bij ons 😁.


Het patroontje voor het krukje krijg je bij aankoop van 4 bollen Durable Cosy Fine (à € 2,95). Ook het stevige krukje is bij ons te koop (€ 16,50). Het krukje is ca 44 cm hoog en heeft een doorsnede van ca 30 cm.
Natuurlijk mag je ook bestellen, geef bij je bestelling dan even de kleur van je keuze aan.


7 opmerkingen:

 1. Prachtig.......en wat mooie kleuren, dat garen!!!
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en decoratief :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O die is super mooi. Volgens mij staan er binnenkort heel veel van deze krukjes in in ieder geval in Zeeland.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig "zeeuws krukje!!!heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die is mooi geworden! (ik heb hem al even in "aanbouw" mogen zien in de winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Jeanet,

  Kan ik het patroon ook los bestellen zonder krukje?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...