Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

donderdag 26 oktober 2017

Butterfly

Met die Herfst (waar ik het gisteren over had) bedoelde ik nou niet direct deze miezerige dag....tjonge, wat was het donker. En nog steeds niet koud ­čśë, die deur stond nog steeds wagenwijd open (zal ook wel aan mij liggen, ik heb het zelden koud).

Een garen dat altijd van pas komt - zomer en winter - is Lace van Borgo de Pazzi. 100 % merino, zacht en comfortabel maar nooit zwaar en dik. Deze prachtige omslagdoek/sjaal is van Esther Dijkstra van It's all in a Nutshell:


In het patroon zijn kleine "vlindertjes" verwerkt. De omslagdoek is heel royaal, 200 x 60 cm. Uiteraard is het patroon aan te passen in de breedte en lengte. Ook kun je voor een effen variant kiezen of juist voor meer kleuren.


Het patroon is te koop via Ravelry (Engels en/of Nederlands). Er zijn 3 strengen gebruikt.

Lace van Borgo de' Pazzi: 100% merino, 100 g/750 meter. € 17,50 per streng.

Dit zijn de kleuren die ik in de kast heb liggen:


Het blijft lastig om kleuren goed te fotograferen. 
De eerste 2 kleuren zijn in werkelijkheid nl meer turkooise-achtig .
1 opmerking:

  1. Leuk met die vlindertjes en deze kleuren, ze passen bij vrijwel alles.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...