Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 24 oktober 2017

Op pad

Hehe, wat een dag! Allereerst bedankt voor alle lieve wensen, het heeft vast geholpen 😊.
De ingreep is goed verlopen, over 2 weken moet het nog een keer en dan hopen we dat onze oudste weer een poosje met smaak kan eten en dat het erin blijft. Hoog tijd, want hij is nu een beetje vel over been. Zo tijdens het heen en weer rijden naar Amsterdam kwamen we ook tot de conclusie dat we heerlijk wonen in Zeeland............. op de heenweg zaten we in 4 verschillende files - we waren ondanks een uur speling maar net op tijd! Geef ons de ruimte maar. En het licht - we vonden het écht lichter in onze provincie terwijl het net zo hard druilde. Maar misschien zijn we ietwat bevooroordeeld 😉.

Welcome to the Exciting World of Traffic Study | HuffPost

Nou lijkt het net alsof ik de provincie nog nooit uitgeweest ben, maar dat is natuurlijk niet zo.
Maar ik geniet wel extra van de relatieve rust die onze streek ons biedt!

Een paar uur rijden én wachten zorgt er wel voor dat ik lekker aan een nieuw projectje kon werken. Ik moet je zeggen dat ik zelden zo lang achter elkaar aan iets ben bezig geweest (de kleuren kloppen niet met de werkelijkheid maar dat zie je wel als het klaar is!)Nu zijn we allemaal een beetje moe en storten we als plumpuddingen in. Morgen gaan we weer fris en fruitig aan de slag. O ja, en deze leuke tasjes kwamen vandaag ook binnen - ik moet ze nog even uitzoeken.  Dat worden prima project-tasjes.....

11 opmerkingen:

 1. Ondertussen heb ik even bijgelezen, jeetje wat heftig voor jullie en jullie zoon. Fijn dat het goed is verlopen. Hopelijk werkt de behandeling goed. Superleuke tasjes trouwens!
  Groetjes en een fijne avond,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het allemaal goed verlopen is. Ja jullie boffen maar om in zo'n mooi stukje van het land te wonen, al is het hier ook goed toeven hoor. Rondom het AMC is er niks aan, maar hartje Amsterdam, met een zonnetje op de grachten is ook prachtig. In elk jaargetijde. Wij zijn plannen aan het maken om begin december weer eens naar Zeeland af te reizen voor een weekendje en ik hoop vurig dat het doorgaat want helaas gooit bij ons een noodzakelijk bezoek aan het AMC nog wel eens roet in het eten. Maar voorpret is ook leuk. Ben jij nog steeds op de donderdagmiddag vrij?
  Beterschap voor je zoon en rust maar lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In theorie ben ik op donderdagmiddag vrij, maar de praktijk is nogal weerbarstig......

   Verwijderen
  2. Dan plannen we het gewoon op een vrijdag of een zaterdag.

   Verwijderen
 3. Wat fijn dat het goed verlopen is met de ingreep van vandaag. Minder is het dat het nog een keer moet. Als het dan ook maar het gewenste resultaat brengt he.
  Wat een mooie kleuren heeft het haakwerk waar je aan begonnen bent.
  De tasjes vind ik superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het goed is gegaan. Ja die files is maar niks. Geniet maar lekker van jullie rustige provincie hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een ingrijpende dag, heel veel sterkte bij het vervolg. In eerste instantie uiteraard voor je zoon, maar ook als moeder heb je dat nodig. Je omschrijving van het lichtverschil is heel herkenbaar, de luchtvervuiling slaat altijd toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heftige tijd voor jullie. Fijn dat de ingreep goed is gegaan. Ik duim voor jullie dat het de volgende keer minstens net zo goed gaat.
  Je hebt helemaal gelijk, de kleuren zien er in Zeeland lichter uit dan in Amsterdam, zelfs op een druilerige dag (zeg ik als echte Amsterdamse).
  Wat een gave tasjes. Wat voor projecten komen erin? Ik weet nu al welke tasjes ik zou kiezen, maar ja, is dat project ook iets voor mij?

  Lieve groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oei, dat had ik even gemist. Heftig! En dan nog een keer... Veel sterkte gewenst!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat de ingreep goed verlopen is!
  In zeeland is het inderdaad veel lichter. Prachtige plek om te wonen.
  Veel succes alvast voor de volgende keer.
  Liefs, Evita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn dat het goed is verlopen in Amsterdam. Ik hoop dat hij er goed van opknapt!
  Wat je schrijft over het licht dat merk ik ook altijd enorm. Ook mijn 3enhalfjarige merkt het al op :)
  Zeeland en met name Walcheren staat ook bekend om zijn bijzondere licht. Het maakt het weer net wat draaglijker (beetje dan he).

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...