Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 27 oktober 2017

Yarn 4

Heb je 'm al ergens op Facebook voorbij zien schieten? Yarn nr. 4 van Scheepjes is uit!


En hij is leuk!!! Hoe ik dat weet? Ik heb vanmiddag heel even mogen bladeren in het exemplaar van Jellina die even kwam koffieleuten. Ik kon het niet laten en heb gelijk besteld, met wat geluk wordt de bestelling morgen al bezorgd (vraag me niet hoe laat....).
Het thema is Dutch Masters en wat is de vormgeving van deze Yarn weer geweldig gedaan. Alleen daarom al een must om aan te schaffen. Met de leuke projecten gefotografeerd in een 17e en 18e eeuwse setting en gebaseerd op schilderijen van Hollandse Meesters is er een prachtige sfeer gecreërd met dit boekje (7,95).

Jellina haakte bijvoorbeeld deze prachtige deken:

foto van Jellina Verhoeff.

Is het geen échte Jellina? Een soort Escher meets Vermeer? 😉
Morgen spring ik op bij elk bestelbusje dat voorbij komt rijden! Ik kan niet wachten........


(en volgende week komt het nieuwe Durable-boek uit! Wat een leuke dingen in het verschiet)3 opmerkingen:

  1. Leuk weer een nieuw boek. Mooi deze deken van Jelina, ook herkenbaar voor haar. Er staat weer heel wat op stapel dus. Leuk voor de donker en koude maanden die er aan komen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...