Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 27 oktober 2017

Yarn 4

Heb je 'm al ergens op Facebook voorbij zien schieten? Yarn nr. 4 van Scheepjes is uit!


En hij is leuk!!! Hoe ik dat weet? Ik heb vanmiddag heel even mogen bladeren in het exemplaar van Jellina die even kwam koffieleuten. Ik kon het niet laten en heb gelijk besteld, met wat geluk wordt de bestelling morgen al bezorgd (vraag me niet hoe laat....).
Het thema is Dutch Masters en wat is de vormgeving van deze Yarn weer geweldig gedaan. Alleen daarom al een must om aan te schaffen. Met de leuke projecten gefotografeerd in een 17e en 18e eeuwse setting en gebaseerd op schilderijen van Hollandse Meesters is er een prachtige sfeer gecreërd met dit boekje (7,95).

Jellina haakte bijvoorbeeld deze prachtige deken:

foto van Jellina Verhoeff.

Is het geen échte Jellina? Een soort Escher meets Vermeer? 😉
Morgen spring ik op bij elk bestelbusje dat voorbij komt rijden! Ik kan niet wachten........


(en volgende week komt het nieuwe Durable-boek uit! Wat een leuke dingen in het verschiet)3 opmerkingen:

  1. Leuk weer een nieuw boek. Mooi deze deken van Jelina, ook herkenbaar voor haar. Er staat weer heel wat op stapel dus. Leuk voor de donker en koude maanden die er aan komen.

    BeantwoordenVerwijderen