Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zondag 1 oktober 2017

Verwarring

Dit weekend kreeg ik een reactie van iemand die op de Handwerkdagen in Rijswijk afgelopen week (niet te verwarren met de Nederlandse Breidagen) een workshop Continentaal Breien had gevolgd.
Die werd gegeven door Blijdatikbrei.com. Even voor de duidelijkheid: dat ben/was ik niet!!
Reacties (al dan niet positief) op de workshops horen dus niet bij mij 😉.
Ik gebruik de naam Blij dat ik Brei al sinds maart 2011 (toen ik startte met bloggen via Zeelandnet), en deze is ondertussen ook als handelsnaam geregistreerd door ons bij de Kamer van Koophandel. Misschien bestaat de andere website ook al zo lang, geen idee. Maar we zijn dus niet hetzelfde! 😁

N.B: ondertussen wel ontdekt dat ik de naam eerder heb gebruikt dan mijn naamgenoot. Vanaf 8 maart 2011 via Zeelandnet en vanaf 1 januari 2012 via blogspot. Voor wat het waard is....

11 opmerkingen:

 1. Goed om te weten. Maar je bent toch al heel 'beroemd' in Nederland. Iedereen weet dat ook dacht ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat je het meldt Jeanet. Insiders kennen je overigens al zó lang.
  Ik vind het zelf erg storend dat iemand je naam “leent”. Je goede naam én faam houd je zelf hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij blijft er maar 1 Blij dat ik brei! En dat is Jeanet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vervelend dat er zo verwarring zou kunnen ontstaan.
  Succes met je superleuke blog

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou denk toch een reactie naar die anderen doen. Vooral als jouw naam eerder bestond.
  Gr jacoline

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben ook al blij dat ik brei op fb tegengekomen. En niet jou Facebook-pagina. Ik heb haar bij mij verwijdert dus weer de link ook niet meer. Vond het zeer storend want dacht steeds dat er iets van jou voorbij kwam en dat was dan niet.

  Gr Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We hebben hier in Lochem ook een wekelijkse (of minder vaak) activiteit die blij dat ik brei heet, ik dacht gelijk oow zou Jeanet hier workshop komen geven, maar nee dat zal toch wel niet waar zijn, ze heeft het druk genoeg met haar winkel en alles eromheen.
  Mogelijk dat dit dus de concurrerende naam is, zal nog eens beter kijken al ik die raambiljet weer tegenkom. succes met alles en lekker doorgaan jij staat geregistreerd en dat is de enige "goede"

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als u uw bedrijfsnaam ook wilt gebruiken als domeinnaam, controleer dan eerst bij de Stichting Internet Domeinnaamregistratie (SIDN) of deze nog vrij is.
  Tip: registreer uw domeinnaam altijd eerst bij de SIDN en pas daarna bij de KvK. Door registratie bij de KvK wordt uw naam openbaar. Een ander zou deze dan ‘snel’ als domeinnaam kunnen registreren. Helaas komt dit nog al eens voor,

  Ik dacht dan registreer je alsnog blijdatikbrei.nl maar die is al in handen van iemand in het buitenland.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik het zo kan zien is zij niet bij de kvk geregistreerd. En ben jij dus sowieso eerder. Ik denk dat je het gebruik van de naam aan zou kunnen vechten. Maar dan ga je wel een lang en vervelend circuit in. Jammer dat er altijd weer mensen zijn die willen meeliften op succes van een ander.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. lol met wol had je een paar jaar gelden ook op verschillende plekken. Blij dat ik brei...t loopt lekker, t klinkt goed...kapers op de kust Jeanet maar er is er maar één de enige echte!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...