Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 17 oktober 2017

Moderne Klassiekers - Jolanda en Naomi signeren!

Je kent ze nog wel van vroeger, die haakboekjes van Durable. Ik heb er ook nog - ondertussen zijn de boekjes collectors-items geworden!Wat is het leuk dat Jolanda en Naomi in samenwerking met Durable een aantal klassieke (tijdloze!) patronen in een nieuw jasje hebben gestopt. Oude patronen in de vormgeving, garens en kleuren van nu. 


Zet maar in de agenda: Dit hippe boekje komt eind oktober uit en ik ben heel blij dat Jolanda en Naomi op zaterdag 11 november  naar onze winkel komen buurten (tenslotte zijn het ook Zeeuwen! 😉) om voor jullie dit leuke boek te signeren. Ze nemen een heleboel projecten uit het boek mee, je kunt alles van dichtbij bekijken. Uiteraard zijn de garens uit het boek ook bij ons te koop!

Afbeeldingsresultaat voor jolanda en naomiHet belooft een hele gezellige middag te worden. Ben je bezig met de laatste CAL, de Cosy deken? Die mag je natuurlijk ook meenemen en met andere liefhebbers haken in onze winkel.

We beginnen vanaf half 2, je bent van harte welkom! De koffie, thee en lekkers staan voor je klaar. Het belooft een hele gezellige middag te worden, hoe meer zielen hoe meer vreugd.... Wordt vervolgd!

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg. Dat witte ronde kleed haakte ik voor een glazen ronde tafel in het oranje. Ja alles was oranje in de jaren 70. Toen hij af was, kochten we al snel een rechthoekige tafel voor de veiligheid van onze oudste zoon. Geen idee waar het kleed gebleven is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk en wat een pech net zoals met het jaarlijks festijn zit ik nu ook weer in het buitenland. Maar ik gun jullie allemaal een gezellige en hele drukke dag.
  groetjes Els :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed idee om oude patronen af te stoffen en modern te maken. Het wordt vast een geweldige middag. Leuk om de projecten in het echt te bewonderen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig. Ik heb de oude boekjes nog, erfenisje van mijn moeder hihi. Helaas kan ik er dan niet bij zijn maar alvast veel plezier dan.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...