Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 15 juni 2015

Tuimelen

Op een of andere manier moet ik een wat drukkere periode altijd bekopen met een tuimelend hoofd. Helemaal voorspelbaar is het niet, maar een dezer dagen gaat het wel weer gebeuren. In afwachting van het grote draaien past dan ook heel mooi deze prachtige deken die "Tumbling Colours" heet!

P1000746 bijgesneden

Deze bijzondere combinatie van tuimelende kleuren vind ik prachtig, je vindt deze deken op het blog van Dorien "Just-Do"

[P10007278.jpg]

Hoe gaaf is dit kleurenspel!

En ook de rand is prachtig - hier liggen de 4 hoeken op elkaar:

[P10007329.jpg]

Het patroon kun je kopen via deze Etsy-shop (of Ravelry)  en is ook verkrijgbaar in het Nederlands. 




8 opmerkingen:

  1. heel gaaf kleuren spel, mooi!
    Greetzz MG

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die rand is inderdaad ook heel bijzonder... prachtige deken.
    Hopelijk valt het tuimelen mee dit keer Jeanet...
    Fijne avond,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie deken. en vooral de rand
    Even rusten misschien valt het tuimelen me
    Groetnis Annie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Verzorg jezelf maar, om dat tuimelen een beetje te vermijden. Maar inderdaad, een heel mooi deken.!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is niet fijn, dat zo'n intensieve (maar ook fijne) tijd wordt afgestraft! De vraag komt dan bij mij op of je het heel erg vindt. Als in, ik houd me rustig dan ga ik ws niet tuimelen tegenover ik doe wat ik wil doen en dan komt die tuimeling maar; het gaat tenslotte weer over.
    Ik denk wel dat misschien deze prachtige deken voor tuimelende mensen een ietwat onrustig beeld is. Kun je beter nu wat rustige effen patroontjes aan ons laten zien :-).
    Liefs, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen