Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 15 juni 2015

Tuimelen

Op een of andere manier moet ik een wat drukkere periode altijd bekopen met een tuimelend hoofd. Helemaal voorspelbaar is het niet, maar een dezer dagen gaat het wel weer gebeuren. In afwachting van het grote draaien past dan ook heel mooi deze prachtige deken die "Tumbling Colours" heet!

P1000746 bijgesneden

Deze bijzondere combinatie van tuimelende kleuren vind ik prachtig, je vindt deze deken op het blog van Dorien "Just-Do"

[P10007278.jpg]

Hoe gaaf is dit kleurenspel!

En ook de rand is prachtig - hier liggen de 4 hoeken op elkaar:

[P10007329.jpg]

Het patroon kun je kopen via deze Etsy-shop (of Ravelry)  en is ook verkrijgbaar in het Nederlands. 
8 opmerkingen:

 1. heel gaaf kleuren spel, mooi!
  Greetzz MG

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die rand is inderdaad ook heel bijzonder... prachtige deken.
  Hopelijk valt het tuimelen mee dit keer Jeanet...
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie deken. en vooral de rand
  Even rusten misschien valt het tuimelen me
  Groetnis Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verzorg jezelf maar, om dat tuimelen een beetje te vermijden. Maar inderdaad, een heel mooi deken.!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is niet fijn, dat zo'n intensieve (maar ook fijne) tijd wordt afgestraft! De vraag komt dan bij mij op of je het heel erg vindt. Als in, ik houd me rustig dan ga ik ws niet tuimelen tegenover ik doe wat ik wil doen en dan komt die tuimeling maar; het gaat tenslotte weer over.
  Ik denk wel dat misschien deze prachtige deken voor tuimelende mensen een ietwat onrustig beeld is. Kun je beter nu wat rustige effen patroontjes aan ons laten zien :-).
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...