Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 24 juni 2015

Zo vrolijk!

Vandaag ben ik zo vrolijk, zo vrolijk, zo vrolijk....
Dat liedje zit in mijn hoofd en past wel bij vanmiddag. Want Jellina kwam langs en die heeft weer zoveel mooie dingen laten zien! Daar móet je wel vrolijk van worden.

Vrolijk is dan ook zeker deze leuke, kleurrijke tas die ze maakte:


En écht, in werkelijkheid zijn de kleuren nog veel sprekender en nóg vrolijker!


Je vindt nog meer foto's en beschrijving (vooral je fantasie gebruiken én je restjes!!) op het Blog van Jellina, met uitleg, diverse links en nog meer inspiratie! Dankjewel Jellina!

5 opmerkingen:

  1. Wow, super gave tas zeg! Hier word je zeker vrolijk van, ik ga gauw op haar site kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal geweldig...
    Fijne avond,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. binnenkort komt er bij ons (belgië) in de buurt een AH ! ik ben curieus ,want ken dat eigenlijk niet, maar hoop ook die tas er te vinden (allé, om zelf te versieren hè)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige tas weer van Jellina! Flashy! Moet dringend eens een AH winkel zoeken om zo'n tas aan te schaffen.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen