Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 18 juni 2015

Sunny Day

Helmaal Sunny was het niet vandaag, maar zo voelt het wél! Ik ben deze week staande gebleven (zouden die medicijnen tegen Menière toch helpen? Ik denk het wél) en Ali deed vannacht een vreugde-dansje toen het even stevig regende. ik weet het - beide dingen vallen in het niet bij alle wereld-gebeurtenissen - maar soms kun je erg blij zijn met iets kleins!
Dus past deze sjaal wel bij vandaag (en handig als het niet zo sunny blijkt te zijn buiten):

it's a sunny day shawl

Deze vrolijke, zomerse sjaal komt van Annelies (Vicarno), en je kunt het gratis Nederlandse patroon hiervan vinden op haar website. Deze sjaal is gemaakt van Scheepjes Softfun en Softfun Denim, een heerlijk zacht garen. Naast een heel scala aan effen kleuren zijn er ook de Denim-varianten (iets gemeleerd). Scheepjes bracht vorige week ook nog eens 8 nieuwe - zachte - kleuren uit (bij ons al op voorraad) van dit fijne garen.


naast de bestaande...:

Het is een heerlijke sjaal of omslagdoek!


Uiteraard kun je ook ander garen nemen - je hebt ongeveer 900 meter nodig. (hé, Unicat!).

Neem zeker eens een kijkje bij de andere patronen van Annelies op haar website. Niet alleen voor bijzondere omslagdoeken, maar ook andere items - zoals de prachtige vestjes (Aanrader!).
Helemaal blij ben ik dan ook dat Annelies op 4 juli ook naar ons toe komt op ons Haakfeest. Heb je vragen over de Scheepjes CAL 2015, of ben je benieuwd naar Annelies' andere ontwerpen? Dan moet je zeker deze dag langskomen! Vergeet je niet even aan te melden via de mail!.

it's a sunny day shawl3 opmerkingen:

 1. Wat fijn, driedubbel fijn, dat de tuimelingen niet zien gekomen!!!!! Hoezee voor medicatie! Dan mag Ali je zelfs wel wakker houden met zijn regendans :-D!!
  Daar past zon vrolijke sjaal echt goed bij! Leuk met die dubbele rijen roezels onderaan!!
  Aaah, heb zo'n zin om weer in Zeeland te zijn en jullie allemaal weer te zien!!! Duurt nog ruim 1 maand :-(.
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat de medicijnen helpen! Wat een nare ziekte.
  Prachtige omslagdoek trouwens! Hoewel ik nog wat projectjes heb liggen en de nodige plannen sla ik m toch op, erg mooi ;)
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed dat de medicatie helpt, ziek zijn is nooit fijn!
  Wat is dit weer een mooie omslagdoek, kheb al meteen het patroon uitgeprint omdat ik nog altijd 3 bollen unicat van je heb die nog liggen te wachten ;-)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...