Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

zaterdag 6 juni 2015

Uitdaging

Heb je je Zeeuwse Deken (bijna) af en ben je toe aan een nieuwe brei-uitdaging? Dan moet je misschien dit eens proberen:


Deze deken bestaat ook uit blokken, allemaal identiek maar dwars op elkaar genaaid. De kabels zijn een echte uitdaging, niet een patroontje dat je even bij de TV breit. Misschien vindt je een deken iets te veel van het goede? Een kussen of een tas kan natuurlijk ook!
Je kunt uiteraad het garen aanpassen aan je wensen, het voorbeeld is gebreid op nld. 6 met een dubbele draad. Een blok wordt dan (na opspannen) ca 44,5 x 47 cm.


Je kunt het gratis Engelse patroon (met schema!) vinden bij Lion Brand (even een account aanmaken).
Meer foto's en info vind je ook terug op Ravelry.


2 opmerkingen:

  1. Bedankt weer voor een mooi idee.
    Vandaag eindelijk een keer in je winkel geweest. Voor het eerst dat ik in een wolwinkel was, waar mijn kinderen zich net zo vermaakten als mama!
    Bedankt voor je hulp en advies.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow dat is een mooie (moeilijke) met die kabels.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...