Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 17 juni 2015

Voor de liefhebber...

Voor de liefhebber: er is weer aardig wat binnengekomen gisteren!

(Zelfde bollen, maar uit een andere hoek genomen). 

Zo maakte Els deze schitterende Dawn in the Woods- sjaal van een bol unicat:Het Engelse patroon (met schema) vind je hier of via Ravelry.

En maakte (andere) Els deze prachtige Fallen Leaves van Wieke van Keulen


En dit nieuwe patroon van Wieke Get Around is ontworpen voor zo'n bol unicat!

Get Around-1 

Je ziet het, weer keuze genoeg!

2 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleurtjes weer, die gaan weer zo de deur uit zijn!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet plots waarom dit garen Unicat heet: het is gewoon uniek :-))))! Wat een prachtige kleuren heb je weer en hele mooie sjaals die je laat zien. Mij spreekt vooral de eerste Els aan :-D!!
  Lieve groet, Nelleke
  ps. hoe staat het met het tuimelen? Gaat het nog goed??

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...