Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 5 juni 2015

Afkoeling

Voor al die puffende, zuchtende, hijgende mensen die van lamlendigheid mijn blog nu lezen (want geen enrrgie meer hebben om iets anders te doen): de afkoeling komt eraan!!
Hier waait nu een heerlijk fris windje (en behoorlijk hard al), de lucht is dreigend en donker dus het is wachten op de eerste spetters. H'm - heerlijk in Zeeland. Nooit té heet- en als eerste de verkoeling :-)

Wonderbaarlijk was het vandaag nog best druk in de winkel. Binnen was het misschien beter toeven dan buiten, en de nieuwe lading pakketten voor de Scheepjes CAL waren bezorgd en weer opgehaald door klanten. Ondertussen rommelt en flitst het buiten, bijna tijd om de winkel te sluiten (ik durf mijn schoenen nog niet uit te doen, want ik denk dat ik "plop" mijn voeten er nooit meer ingepropt krijg).

Foto

Mooi nog even tijd voor een leuk ideetje! Deze tas van Jellina is een plaatje! Gemaakt van de Softfun Denim (zo fijn garen). Op het blog van Jellina vind je alle links die je nodig hebt (naar het patroon, de leuke jute tas én het stempel!). En misschien overbodig te zeggen dat het garen bij ons te koop is!

Foto

Voor iedereen die nog puft en zucht: écht, de verkoeling komt er aan.......!

4 opmerkingen:

  1. Hier al een hevige regen en donderbui gehad. Directe afkoeling dus ;-)
    Mooie tas, zal je goed kunnen besteden, lijkt me!
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I love the bag, the colors, the lot!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier een beetje regen en in de verte wat gerommel..... het is heerlijk buiten nu......
    Wat een schat van een tas en wat een leuk zomers werkje.....
    Steekjesgroetjes Anje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige tas.
    En oke, ik moet dus echt naar zeeland verhuizen ;)
    Hier nu net pas bui en onweer gehad.

    BeantwoordenVerwijderen