Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 30 juni 2015

Verkoeling

Yes, en dit is dus zomer! Héérlijk :-)
De temperatuur is nu nog prima - ik weet dat er de komende dagen nog wat graadjes bijkomen en dat het uiteindelijk ook binnen warm gaat worden. Maar ik geniet ! Ali overigens ook, hoe warmer - hoe actiever.

A.s. zaterdag gaat het er ook verhit aan toe, als iedereen komt die zich heeft aangemeld wordt het een drukke bijeenkomst bij het haakfeest. We kunnen verhuizen naar onze tuin, en we hebben tenslotte de hele Markt ook nog tot onze beschikking als het nodig mocht zijn :-)
We hebben al vast wat verkoeling in huis gehaald:


Er druppelen nog leuke draadjes binnen (joehoe - op tijd!), deze bollekes komen dit keer echt in de winkel te staan, vanaf morgen. Evt. nieuwe bestellingen worden pas na het weekend verwerkt. Dit om mezelf een beetje te beschermen tegen exploderende maiboxen en ook voor die haaksters die van heinde en ver ons winkeltje komen bezoeken.


Dit kleine beursje pas wel bij dit weer!Je vindt de Engelse beschrijving bij Repeat Crafter Me.
Er staan duidelijke foto's op het blog om dit te maken!7 opmerkingen:

 1. Goed idee om een haaknaald met scherpe punt te gebruiken en van de rits afwaarts te werken! Dat scheelt afwerk-werk! Groetjes, Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat tasje is zo leuk, dankje voor het linkje.!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier alvast voor a.s.zaterdag. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier a.s. zaterdag alvast. Ik hoop dat iedereen in de schaduw kan, want het wordt echt heel warm zaterdag...
  Dat beursje is wel heel erg leuk hoor...
  Heel fijne warme dag vandaag,
  doe rustig aan,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hopelijk valt het allemaal mee zaterdag met die hitte! Een echt zomers beursje vond je daar, erg leuk! Zorg je ook voor jezelf met dit weer? Echt wel nodig hoor Jeanet! En die mooie kleurtjes unicat zien er weer prachtig uit, hopelijk zijn er nog in voorraad als ik langskom om mijn boek op te halen binnenkort.
  Lieve groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat gaat een warme dag worden, maar ik ga toch proberen om de lange autorit te maken en hopelijk kan ik eindelijk eens een unicat scoren :-)

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 1 dag later: de Catania-voorraad aangevuld met Catania-Color in pink-roze-tinten en een groen ritsje (15 cm) gekocht
  2 dagen later: beursje af ("pitloze" versie) - wat een super leuk werkje! Bedankt voor de link, Jeanet!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...