Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 4 juni 2015

Zomer voor één dag!

Zojuist ben ik even naar Middelburg gefietst. Niks bijzonders zou je zeggen, maar voor mij wel! Altijd aan de winkel gekluisterd, en op het moment dat ik even weg ben komt er iemand met een dringend probleem ;-) Maar vandaag nam ik het ervan, en tussen de middag fietste ik in de heerlijke zon - net 20 graden - naar de stad. Daar was het snel gedaan met de rust. Oef! Wat een mensen op de Markt. Een kakefonie van geluiden, geuren en vooral zoveel (etende) mensen. Ik deed snel mijn rondje boodschappen en genoot het meest van nóg een eindje op de fiets.
En morgen, morgen krijgen we ZOMER! Echt! Eén dag maar hoor, stel je voor dat je er aan went :-)
Zaterdag doen we al weer "normaal"!

Om in deze zomerse sferen te blijven zocht ik een leuk patroontje van een topje. Gehaakt van Catania in verschillende kleuren. 



Het patroontje is beschreven in maat XS t/m XL en je kunt het gratis Nederlandse patroon hier lezen. 


4 opmerkingen:

  1. Wat een leuk topje. Jammer dat ik het vóór morgen nog niet af kan hebben. Op die warme dag is zo'n topje heerlijk. Dank je voor de link.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een leuke! Ik ben gisteravond gelijk begonnen, maar hij zal vandaag niet af zijn, hihi. Bedankt voor het delen en ik wens je een fijne dag, hopelijk hou je het een beetje uit in de warmte...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met fietsen kun je je hoofd even helemaal leeg maken, heerlijk! Prachtig topje, bedankt voor de link.
    Groetjes, Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. M'n topje is klaar, mooi op tijd voor de volgende warme vrijdag, hihi. Wil je hem zien? Bekijk dan mijn google+ of facebook :) Nogmaals bedankt voor het patroon!

    BeantwoordenVerwijderen