Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 29 juni 2015

Zomers

Het wordt zomer - en hoe! We laten ons er niet door afschrikken, zorgen voor een aangepast tempo en wat verkoeling. En we breien en haken rustig door, toch?

Deze heb je misschien al voorbij zien komen op verschillende blogs, facebook groepen e.d. maar hij is zó leuk dat ik 'm ook graag wil delen:



Deze prachtige omslagdoek is gemaakt door Atty en je kunt de uitgebreide Nederlandse beschrijving hier terugvinden. Een Engelse vertaling vind je hier.


Uiteraard kun je voor alle bloemen een andere kleur gebruiken, maar duik ook eens in je restjesmand en koop er een paar bolletjes katoen bij, dan kom je vast ook een heel eind! 

4 opmerkingen:

  1. Hij is prachtig en heerlijk zomers, met al die kleurige bloemen...
    Geniet van deze mooie dag Jeanet...
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag m idd al verschillende keren voorbij komen maar het blijft genieten elke keer als ik m weer zie, zooooo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele leuke, mooie en frisse zomersjaal in vrolijke kleurtjes!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben de omslagdoek aan t maken.
    Hij wordt prachtig. Maar lijkt veel kleiner te worden. Op t einde spannen?

    BeantwoordenVerwijderen