Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 26 juni 2015

Voorbereidingen

Morgen is het Visserijdag en zoals altijd is het weer wat stressen op het laatste moment.....
De truien-pakketten liggen in elk geval klaar:


En gelukkig kwam de stapel Zeeuws Schortenbot op tijd binnen.


Onze borduurmachine zei vorige week: "Doe het zelf maar", en moest voor reparatie weggebracht worden. Slechte timing.... vandaag kwam het ding terug dus nu hel ik maar enkele slabbetjes kunnen borduren.


Voor wie niet tot volgende week kan wachten: het boekje van Sascha is hier al binnen!


Ik moet alleen nog wat uitpakken voor morgen.... ( en nog 100 andere dingetjes...)


Voor iedereen die van wat gezelligheid houdt, een gratis gebakken visje wil eten: van Harte Welkom morgen op de Visserijdag! Kom zo veel mogelijk op de fiets of met de trein :-)

En duim even met mij mee dat mijn hoofd niet gaat tuimelen....

Voor de liefhebber: een prachtige vissendeken gebaseerd op werk van Escher:


Het patroon van deze schitterende (maar niet eenvoudige) deken vind je op Ravelry.


Tot morgen!


1 opmerking:

  1. Ha Jeanet, het is inmiddels 'morgen' en jullie treffen volgens mij fantastisch weer voor de visserijdag. Ik wens jullie veel gezelligheid, drukte en een goede verkoop toe.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...