Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 19 juni 2015

Visserijdag 2015

Deze tijd rollen we van het ene evenement in het andere! Al over 1½ week houden wij in Arnemuiden de jaarlijkse Visserijdag! 27 juni van 10.00 - 16.30 uur


Wie wel eens is geweest, weet dat het een drukke maar o-zo-gezellige dag is! Het is een hele klus om dit met een kleine ondernemersvereniging te organiseren, maar ook dit jaar belooft het weer zo gezellig te worden. De brochures zijn gedrukt - met daarin het programma en achtergronden - en verspreid in de buurt. (En er ligt nog een stapel in de winkel)De aanplakbiljetten geplakt en verdeeld in de dorpen om ons heen.

Uiteraard is er weer van alles te doen, een heleboel kramen, een kinder-rommelmarkt ('s morgens), ringrijden, en vis - heel veel vis. Gratis gebakken vis op de Markt en uiteraard zijn ook garnalen, paling, zalm en allerei andere zilte lekkernijen te koop! De musea zijn uiteraard open en regelmatig kun je genieten van een optreden.


Ik kon het natuurlijk niet laten om iets in dit thema te zoeken!

Picture of There's something fishy in my pocket!

Brei deze visjes zelf (ik red dat niet meer voor 27 juni)
De beschrijving vind je hier.


Als je komt is het slim om de fiets te pakken of met de trein te komen. Deze stopt elk half uur in Arnemuiden en alles is op loopafstand!

2 opmerkingen:

  1. Een fijne dag zaterdag, maar dat zal vast lukken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat had ik hier graag naartoe gekomen, maar helaas zijn we op familieweekend, anders was ik zeker van de partij geweest! Veel succes gewenst!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...