Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 25 juni 2015

Oversized

Over het garen Tahiti blogde ik al vaker, en nu zag ik dit lekkere oversized vest op het net. Heerlijk voor een koele zomerdag.


Tahiti is een dunne kantoen draad, met een langzaam kleurverloop. Het patroon voor dit vest vind je hier (Nederlands). 

Toch liever haken? Dan is dit topje misschien wat voor jou!


Oook dit patroon is gratis te vinden op internet, klik hier. Dit is een makkelijke patroon, gebaseerd op 2 rechte lappen! Je kunt Tahiti ook bij ons bestellen, we hebben verschillende kleuren op voorraad.
Er zit 280 meter op een bolletje van 50 gram, 99% katoen/1% polyesther - € 6,50 per bol.


2 opmerkingen:

 1. Ik hoorde dat oversized weer helemaal in de mode komt...
  Lange weide T-shirts voor jongens...
  Nou, wennen hoor....
  Tahiti garen vind ik mooi, maar ik ben nog niet toe aan oversized modellen....:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oww, ook alweer zo'n leuk topje! M'n to-do lijst wordt zo wel steeds langer, hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...