Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 15 februari 2013

Gehaakte babyschoentjes

De gebreide babyschoentjes op mijn blog zijn een van de meest aangeklikte patroontjes. Deze week kreeg ik een mailtje van Jacqueline die dit populaire schoentje heeft omgetoverd tot een haakpatroon! Ze zijn heel erg leuk geworden....


Je kunt ze terug vinden op haar blog Jacq's haakwerk en zo, waar je een link vind naar het patroon van het slofje. Superleuk in de aardbeien-versie, maar alle andere kleurencombi's kunnen natuurlijk ook!

Dank je wel Jacqueline, voor het uitwerken van het haakpatroon! Op het blog van Jacqueline vind je nog veel meer haakpatroontjes.

7 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, de pageviews rijzen de pan uit ;-0 Je had me al gewaarschuwd (ha, ha) Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke slofjes !! Geweldig!! Dankjewel Jeanet en Jacq

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. He wat grappig! Ik heb er ook zelf een haakpatroontje van gemaakt. (anders dan deze). Omdat je in de trein niet zo makkelijk kunt breien maar wel kunt haken.

   http://hatseflatser.blogspot.nl/2013/02/nog-meer-slofjes.html

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...