Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 21 mei 2018

Vrij

Die 2e Feestdagen, dat zijn cadeautjes! 😃 Voor mij tenminste. En als het dan ook nog van dat heerlijke Pinksterweer is, dan heb ik ook een echte vrije dag. En togen we met een clubje naar Ouwerkerk... over de Zeelandbrug hopten we wat eilandjes verder en kwamen bij Textielwerk, waar een heel gezellige wolmarkt was!


Het is geen straf om op een mooie lentedag door Zeeland te toeren....



Het was erg gezellig, prachtige garens, vachten, technieken gezien en héle lieve mensen gesproken!
Ik heb me niet helemaal kunnen beheersen en toch weer enkele aankopen gedaan. 


Bovendien konden we de verleiding van verse aardbeien en warme poffertjes niet weerstaan...


En we kochten een leuke krans gevuld met zachte Alpaca-wol (van Alpoekoe), waaruit de vogeltjes naar hartelust uit kunnen plukken voor hun nestjes. 

foto van Textielwerk Wol en Zo.
Foto: Textielwerk

Erg grappig vond ik ook de stand van Megurumi, waar je met behulp van een app je eigen unieke pop kan haken. Je vindt meer informatie op de Megurumi.nl

Team MEgurumi

Al met al, een heerlijke écht vrije dag! Morgen gaan we weer aan de slag - er is nog een berg te verzetten. En nu even duimen dat het weer op 2 juni ook zo heerlijk is....






1 opmerking:

  1. Kortom heerlijke pinksterdagen gehad. Je hebt het verdiend hoor. Op 2 juni gaat het ook goed komen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen