Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 24 mei 2018

En nóg meer......!

Heerlijk vind ik het om jullie te spammen met al die leuke dingen die we volgende week gaan doen op het Brei- en Haakfestival 😁. Weet je dat ik bijna plek te kort kom? Maar er gaan natuurlijk veel makke brei- en haakschapen in een hok! Of tentje in dit geval.....

Afbeeldingsresultaat voor sheep

Ook ons atelier vult zich aardig, deze week. Nieuwe bolletjes en garens, pakketten en tassen, tassen, tassen.... maar daarover later nog meer.

Eerst nog even 3 deelnemers voorstellen! 
Sindy Lous is een creatieve duizendpoot en op het festival gaat ze spinnen. En ze neemt ook een 2e spinnenwiel mee, als je wil mag je proberen!






Ze neemt verder nog van alles mee, zéker weten dat je er niet uitgekeken en uitgepraat raakt.
(heerlijk toch, zo'n dag waarop je aan niemand uit hoeft te leggen waarom je gek bent van draadjes?)

Ook voor het eerst is Francis Sinke van Haakgelukjes. Ik heb al regelmatig over haar leuke knuffels geblogd. Francis neemt ze mee en ook haar patronen! Schuif lekker aan en vraag honderduit over deze prachtige knuffels. Uiteraard kun je in onze winkel terecht voor het garen!

Afbeeldingsresultaat voor francis sinke

 

Een oude bekende die gelukkig ook weer van de partij is, is Wieke van Keulen


Wieke neemt o.a. de truien mee die ze voor Durable heeft ontworpen, gemaakt van Cosy Fine (en nog veel meer!)

Je Chante trui

My Type trui

Wieke maakt heel veel ontwerpen voor Durable, waaronder kleding, sjaals en woonaccessoires. Heb je het superleuke Donut-kussen al gezien?

Donut zitkussen

Ook dit patroon is weer gratis te downloaden bij Durable.
Bij Wieke kun je deze dag ook nog terecht voor Tunisch haken!

En dan................ hebben we op de valreep nóg een hele leuke primeur! Dat was nog even spannend... maar daarover hoor je zaterdag meer op mijn blog - stay tuned....

Het wordt écht een feestje hoor. Ik ben er best een beetje trots op dat we dit - toch behoorlijk unieke - evenement weer kunnen organiseren. Géén beurs (toegang helemaal vrij), géén markt (hoewel er uiteraard héle leuke draadjes te koop zijn!) maar gewoon de grootste handwerkclub van Nederland op de Markt in Arnemuiden. Word je toch vrolijk van?




3 opmerkingen: