Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 17 maart 2014

Zomersjaal

Maandag staat meestal in het teken van opruimen, bestellingen doen, administratie bijwerken, huishouden. Veel te veel dus. Heel af en toe mag ik - als beloning - even wat bloggen of leuke ideeën opzoeken. Zojuist heb ik mijn pinbord van Pinterest weer even doorgespit, o - wat wil ik nog veel maken en laten zien!

Deze staat al een poosje te wachten: een prachtige sjaal van Nelleke

nelleke maakt van alles: Jarige zus

Nelleke maakte deze van verschillende zachte tinten acryl. Voor de zomer is een katoenen draad (of katoenmix) misschien prettiger om te dragen. Ik vind de combinatie van zachte tinten wit/creme/beige/grijs heel erg mooi en het maakt dat je de sjaal overal bij kunt dragen. 

Het basispatroon van de sjaal vond Nelleke bij Helena Haakt, je kunt het patroon daar terugvinden.



4 opmerkingen:

  1. Echt wel een leuke zomersjaal!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je voor het teruglinken naar mijn sjaal!
    Groetjes Helena

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben vandaag een beetje laat aan het rondneuzen en zie tot mijn verrassing hier mijn sjaal :-). Leuk Jeanet, thnx!
    Lieve groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen