Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 7 maart 2014

Zo lief...

Sommige patroontjes zijn zo leuk, daar kan ik wel elk jaar over bloggen. Deze dus ook! Ze blijven geweldig, deze lieve konijntjes-eierwarmertjes:


Ze zijn van Little Cotton Rabbits, en je koopt het patroon via Ravelry of Etsy. Het patroon is in het Engels, maar erg duidelijk beschreven met een heleboel foto's. Het eierwarmertje wordt op 2 naalden gebreid en de naadjes gemaasd. (Voor de duidelijkheid - ik heb het patroontje niet in de winkel, ik kan het ook niet vertalen, maar natuurlijk wel heel veel leuke bolletjes wol hiervoor!)
Hier wordt je toch helemaal verliefd op?


Ook de andere knuffeltjes van Little Cotton Rabbits zijn zo leuk, kijk nou eens:Je vindt ze allemaal terug op Ravelry of Etsy.

5 opmerkingen:

 1. Nog maar een keer dan. Ik heb het patroontje gekocht, nu nog leuk garen. Welk garen kan ik daarvoor gebruiken? Kopen bij jou?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb er pas besteld bij "zij maakt het" en als die patroontjes klaar zijn, staan deze zeker op mijn verlanglijstje als volgende, ze zijn geweldig, leuk, superlief, guitig en mooi!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het konijntje heel leuk, maar heel jammer vind ik dat het niet in de NEDERLANDS(DUTCH) beschrijving kan krijgen. Ik kan helaas geen Engels lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kunnen er geen Nederlandse ( Dutch) patroontje gegeven worden.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...