Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 5 maart 2014

Wingspan

Vandaag mocht ik weer zo'n leuke Winspan-sjaal fotograferen in de winkel!


Deze is gemaakt van Filigran, kleur 55 (15,25 per streng van 100 gram/600 meter)
zo heerlijk zacht en soepel!

Deze is van 100 gram sokkenwol / 420 meter bijv. Invicta Colour à € 8,95

Het is een fijn patroon in ribbelsteek met verkorte naalden. Een Nederlandse vertaling van de Wingspan vind je bij Gingini

Nog eentje van Noro Taiyo Sock, kleur 44


4 opmerkingen:

  1. Mooi! Je zet altijd zulke mooie foto's op je blog. Jouw lijstje loopt vol, maar die van mij ook. Heb nu 5 bollen naast de bank staan met diverse projecten o.a. gevonden via jouw blog met jouw mooie wol. Dank je voor alle inspiratie. En ik hoop dat je weet dat naast die (paar) mensen die jou "aanvallen" over aldannietnederlandsegratisofwatdanookpatronen er een heleboel mensen blij worden van je tips, ideeën, patronen, mooie wolletjes/katoenetjes en inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die wingspansjaals blijven leuk en fleurig met al die mooie wolletjes!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. All are lovely.
    Sheila
    http://sheilazachariae.blogspot.com/2014/02/cath-kidstongreengate-inspired-bakeware.html

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi, my dear. I' m glad I always find lovely crochets & knittings here. You're so intelligent , congratulations.

    BeantwoordenVerwijderen