Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 22 maart 2014

Vogeltjes

Hoewel de temperatuur vandaag een stuk lager was dan we de laatste dagen gewend waren is het onmiskenbaar LENTE! Zaten we vorig jaar nog met een flink pak sneeuw, nu barst de lente helemaal uit zijn voegen. 's Morgens wakker worden met het gezang en gekwetter van de vogels die al helemaal uit hun dak gaan is toch heerlijk!

Zin in vogeltjes? Hier zijn er een paar in verschillende vormen:

Crocheted bird linen yarn pouch, smoky blue gray colors, everyday use

Lief vogeltje als beursje! Gevonden in deze Etsy-shop. Het lijkt een beetje op dit beursje. Wil je stof gebruiken zonder te zomen (zoals hierboven de vleugeltjes)? Strijk dan eerst vlieseline aan de achterzijde, dan rafelt het niet!

Dit vogeltje doet denken aan het lieve vogeltje van Lucy van Attic24. Je vind hier een uitgebreide beschrijving met veel foto's.

IMG_6267

Dit vogeltje blijft ook erg leuk - te gebruiken voor zoveel doeleinden zoals een geboortekrans:


Deze is ook leuk! Dit patroon kun je kopen op Etsy (Engels). 

Crochet hen - pdf pattern, DIY

En wil je genieten van lente in full size? Kom dan a.s. week eens langs, want de bloesemboompjes op de Markt staan weer in volle bloei! Zooo mooi ! Dit jaar wel 4 weken vroeger dan vorig jaar! 


Bovendien.......... werd er vandaag nog een doos Unicat bezorgd! Er ligt een hele stapel bestellingen te wachten, die moeten eerst verzonden worden. Dinsdag ligt het in de winkel en dan laat ik zien welke kleuren er nog zijn, wordt vervolgd.....

2 opmerkingen: