Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 21 maart 2014

Knuffel-schaapje

Helemaal verliefd ben ik op dit knuffelschaapje! Het lieve beestje ligt al een poosje bij ons en heeft al menig hart gestolen, maar nu mag hij op de foto, is hij niet super lief?
Hoewel het witte lammetje een heel hoog knuffelgehalte heeft, is een gekleurd schaapje natuurlijk ook leuk (Alleen het Zwarte Schaap zit niet in deze familie... )


Wil je ook zo'n schaapje breien? We hebben pakketjes gemaakt met het materiaal voor deze knuffel, mail voor informatie.

8 opmerkingen:

 1. Whohoo... er kan weer gebreid worden! Dankjewel voor de link!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind 't ook om verliefd op te worden :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk idee om zo'n knuffeldoekje met schaap te maken!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil hem graag bestellen. Maar het lukt me niet.
  cavanburen@solcon.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem binnen. Eerst af wat af moet en dan ga ik dit lieve beestje breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik het bestel zit daar dan ook het patroontje bij?

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...