Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 31 maart 2014

Ice Age

Tja, en dan zit het weekend er weer op! Het was best pittig opstaan vanmorgen, mijn bio-ritme past zich niet helemaal automatisch aan de zomertijd aan. En bovendien was het weekend best druk, met onze workshop Granny Squares haken, een nieuw visserstruien-project (word vervolgd...!) én we vierden de verjaardag van manlief. Je begrijpt misschien dat ik even wat minder tijd had om te bloggen....

Gisteren werd er tussen de bedrijven door ook nog de DVD Ice Age bekeken. De grappige mammoet met zijn eigenaardige vriend Sid en mopperige sabeltandtijger Diego blijven leuk om naar te kijken. En toen vond ik dit:


Voor de écht fans: een gehaakte Sid!
Je kunt het Engelse patroon kopen via Ravelry

En na wat speurwerk blijkt dat Scratch ook gehaakt kan worden! Dat patroon vind je bij Great Grey Crochet  (gratis, Engels)


Ik ga gauw wat chaos opruimen - tot later!

3 opmerkingen:

  1. Jij hebt een wel heel druk weekend gehad, tsjonge!
    Gefeliciteerd met de verjaardag van je man!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat grappig! Ik weet zeker dat onze Koen die Sid en Scratch helemaal geweldig vindt!! Maar, of ik ze ga haken ;)??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, overschakelen naar zomertijd is niet evident als je ouder wordt! Maar je hebt een prachtig weekend achter de rug dus dat maakt wat goed! Sid en Scratch zijn echt geweldig!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen