Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 11 maart 2014

I-pad

Sinds vorig jaar beschik ik over een i-pad. Hoewel ik niet zo erg van de draagbare vierkante kastjes ben (mijn telefoon stamt nog uit de tijd van de Batavieren), bleek dit toch wel een vondst! Ik doe er niet zoveel mee, ik loop er niet mee te fotograferen, ik lees boeken nog met papieren bladzijden, mijn notitieblok is van papier en mijn pen ben ik altijd kwijt. Ik Twitter niet, ik doe niets met Instagram en snapchat al helemaal niet (volg je het nog...?). Maar....... als iemand in de winkel vraagt naar die ene omslagdoek op mijn blog (69 stuks op het moment van schrijven), dan is het ding superhandig. Ook om uit te leggen hoe Ravelry werkt en nog meer van dat soort dingen.

Gelukkig is het dingetje beschermd met zo'n harde hoes. Dat is slim in de winkel en met mij als gebruiker...  Maar het liefst zou ik zoiets maken (een paar ideetjes op het net gezocht. Patroonloos - dus zelf verzinnen!):

iPad case, iPad cover, iPad sleeve, Jolly Good iPad cosy, colorful, crochet, patchwork, granny square, lady gift, gift for her, organic wool
#crochet I pad piano holder...brilliant!!!!

Breien kan natuurlijk ook!Kun je mooi al je steekjes oefenen en het wordt ook nog wat! :-)

8 opmerkingen:

 1. Wat en ruime keuze zeg, ik zou nog niet weten welke te nemen, allemaal mooi!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjonge... en die zoek jij allemaal even op met dat ding!!
  En je durft ook nog ruiterlijk toe te geven dat je GEEN hoes voor dat ding hebt!!
  En dat met zo'n super keus om je heen om iets uit te zoeken en erom heen te creëren....
  Dit kan mijn verstand niet bevatten.......

  Zou er toch eens serieus over nadenken als ik jou was Jeannet!!

  Ik hoop dat je deze reactie wel met een glimlach leest..... want zo is het uiteraard wel bedoelt!!

  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zou het heerlijk voor je zijn om zelf ook eens wat te kunnen maken. Vooral als je elke dag al die wolletjes binnen handbereik hebt. Ik heb nog niet zo'n ding, ben nog heel ouderwets met alleen een simpel mobieltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo jeannet, wat heb jij weer mooie patroontjes op de blog gezet, mijn vingers beginnen te jeuken om er aan te beginnen. helaas moet ik even wachten want ik heb mijn pols gebroken en zit nu in het gips. ik volg je al een tijdje en als ik over je winkel lees moet ik weer denken aan vroeger, ooit was het een droom van mij om ook een handwerk winkeltje te hebben, maar is nooit uit gekomen. daarom kijk ik graag bij jou, ik blijf je volgen en ga ook dingen maken die jij ons laat zien. lieve groetjes en veel succes, riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die laatste is prachtig! Of die zwarte met de bloemen, of...
  Ik heb geen ipad....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Daar zitten ware kunstwerken bij! Ik vind zelf een gebreide of gehaakte ook leuker, mooier en origineler.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer wat voor op je wensenlijstje... Als jij nou ooit toch nog eens tijd te over hebt, wat zal er dan niet allemaal van je haak/breinaald rollen!! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...