Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 19 maart 2014

Erasmus

Soms kom ik zulke leuke verrassende patronen tegen! Van die dingen die je niet in breiboeken tegenkomt, maar wel echt bijzonder zijn. Wat vind je van deze polswarmers "Erasmus"?



Geweldig! De Rotterdamse Erasmusbrug op je polswarmers. Eigenlijk toch een must voor elke Rotterdammer en ver daarbuiten?


Ik vond deze via Ravelry, het patroon is gratis verkrijgbaar in het Engels en Nederlands
En toen kwam ik ook nog deze geweldige trui tegen: Voor mannen die niet van Fair Isle houden - of in elk geval niet te veel.......

deerception08

Fair Isle in de contouren van een Rendier! Geweldig!!


Dit patroon koop je ook via Ravelry (in Nederlands en Engels). Je kunt ook de website van de ontwerpster bezoeken: Lilirious Knits.


3 opmerkingen: