Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 26 maart 2014

Combineren

O, ik wou dat ik meer tijd had! Ietsjes minder werken, en ietsjes meer tijd om te creeëren. Niet alleen mooie voorbeelden maken van de garen die ik zelf verkoop, maar experimenteren, freubelen, mislukken en opnieuw beginnen. Technieken combineren, mixen, uitdiepen en verbeteren....

En vooral van alles door elkaar, daarom vind ik dit zo leuk!

house 014

of deze:


Het komt van het blog Rosa e Chocolate, en op Facebook of Flickr vind je nog meer inspiratie!


7 opmerkingen:

 1. Jeanet, jij blijft ons overdonderen met ideetjes en ook wij hebben hetzelfde gevoel als jij, hadden we maar meer tijd, meer handen om die ideetjes uit te proberen, te zoeken op het web en te delen met anderen. Helaas zullen we moeten roeien met de riemen die we hebben.... en leren tevreden zijn met wat we kunnen doen. Maar jij blijft ons inspireren, dag na dag opnieuw en dat geeft toch ook een goed gevoel en voldoening.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk zeg!!! is iets voor Marloes, ook een blogster én dol op huisjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk idee om allerlei hobby's te combineren. Niet meer of-of, maar en-en.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zijn echt gaaf en idd hadden we maar meer tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hi!!
  thank you for sharing my work!!!
  you are all very welcome to my FB, my flickr or my blog :)
  hug Isabel

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...