Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 19 maart 2014

Blokken

Als je graag Granny Squares haakt, wil je wel eens een nieuwe proberen of heb je er wel eens een paar over. Je kunt er een prima speel- of rammelblok voor kleine kindjes voor maken (kies dan wel een granny met niet te grote openingen of gaatjes.

Fiona maakte deze en ik mocht ze fotograferen:



Leuk idee voor restjes! Met een restje schuimrummer en een belletje dat je erin verstopt (stop dat in bijv. een surprise-ei, anders rammelt het niet) wordt het een prachtig speelblok.

Het patroon van de vierkante Afrikaanse bloem vind je hier terug. 

1 opmerking:

  1. Inderdaad heel leuk om te maken, zeker als klein projectje tussendoor. Ik heb er laatst ook 2 gemaakt. Ook n.a.v. een post op dit blog :) Een heel leuk kraamcadeautje!

    http://knutseltante.blogspot.nl/2014/02/rammelaar.html?m=1
    en
    http://knutseltante.blogspot.nl/2014/02/nog-een-rammelaar.html?m=1

    Groetjes, Corine

    BeantwoordenVerwijderen