Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 24 maart 2014

Bijzondere kussens!

In augustus ben ik jarig.......en in tegenstelling tot alle andere jaren weet ik nu al een verjaardagscadeautje! Echt waar! Ik kwam dit vandaag tegen en dit boek komt echt op mijn lijstje:

Making Cushions and Pillows: 60 Cushions and Pillows to Sew, Stitch, Knit and Crochet

Een prachtig boek met 60 kussens, geschreven door Nina Granlund. Wat een geweldig leuke kussens staan er in dit boek! Kijk eens:

Krantenkussens!

All you Knit is Love!


Kussen met een grapje (goed kijken!)


Alles komt aan bod, haken, breien en ook borduren!

Het boek (Engels) is te koop via Bol, maar een stuk goedkoper via The Book Depository. Nu die zak tijd nog........!



4 opmerkingen:

  1. En als je het boek bij The Bookdepository op je verlanglijstje zet dan krijg je vaak na een paar weken het boek voor een iets lagere prijs aangeboden. Dus even wachten loont.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk boek lijkt mij! Al zal ik dat kussen met die rendieren (waar ik overigens erg van hou!) niet zo snel op mijn bank leggen.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig zeg! Wat een inspiratie!
    Groetjes,
    Akkelien
    debreimeisjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen