Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 4 december 2020

Te laat

Elk jaar neem ik me voor om vroeg te beginnen met het bedenken van kerst-ideetjes, -versieringen, etc. En elk jaar loop ik ook weer achter de feiten aan. Opeens is het december en dan moet eigenlijk alles natuurlijk al lang klaar zijn. Grote projecten zijn nu echt niet meer aan de orde, ik denk dat ik toch het borduurwerkje van vorig jaar naar beneden sleep voor de etalage. 

Voor een klein werkje is er misschien nog wel tijd! Deze leuke Kerstboompjes van Hilde Haakt kunnen gemaakt worden van allerlei restjes. Hilde haakte ze met een strengeltje handgeverfd garen, superleuk!


Het patroon vind je hier

Morgen kun je nog bij ons terecht voor een allerlaatst Sint-cadeautje of een Sintercadeaubon. Tussen de bedrijven door maak ik dan weer pakketjes klaar voor de post want er werd net aan onze huisdeur nog een flinke doos unicat bezorgd. - heel wat bestellingen kunnen dan de deur weer uit.
Enne - hou het blog dit weekend een beetje in de gaten: er komt een héle mooie unicat-kerstspecial aan.





3 opmerkingen:

  1. Zo herkenbaar. Opeens is het december en dan heb jij het vast superdruk met de verkoop in de winkel. Misschien een idee om na kerst wat kerstideeën te verzamelen voor volgend jaar. En deze gelijk te maken. Dan ben je voor de volgende kerst ruim op tijd klaar.
    De kerstboompjes van Hilde zijn ook met dikker garen en grotere kralen leuk.

    Groetjes en fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De tijd gaat zo snel ...
    Je zou alvast kunnen beginnen voor Kerst 2021 ;-)
    Ben benieuwd naar de Unicat.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het blijft steeds weer passen en meten. Soms duurt iets langer om te maken en dan wil je eigenlijk nog zo veel meer maken. Heel herkenbaar dus.

    BeantwoordenVerwijderen