Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

maandag 28 december 2020

Warme wanten!

De week tussen Kerst en de Jaarwisseling is altijd bijzonder. Het is een beetje van alles-en-niks. En dit jaar een beetje meer van niks.... (alhoewel, het lijkt wel dat iedereen langzamer aan doet behalve ik...)

Dit jaar werkte ik op eerste Kerstdag, tweede Kerstdag waren we thuis en gisteren was ik ook weer aan het werk. De zorg in het verpleeghuis kent uiteraard geen pauze. Het geeft een beetje dubbel gevoel op deze dagen. We verwennen de bewoners met leuke dingen, lekker eten en extra gezelligheid maar dementie en kwetsbaarheid worden niet minder op feestdagen en corona neemt ook geen break. Nu heb ik even vrij tot Nieuwjaarsdag en ik ben de winkel-administratie maar ingedoken. Even een héél andere wereld 😁. Op de achtergrond klinkt de Top-2000 en tussendoor blèren we lekker mee of doen we een gek dansje (en elk jaar denk ik bij bepaalde nummers: Huh? Nooit gehoord....! 😂)

Vandaag bracht ik ook nog een paar pakjes naar de post. Vrijwel alle bestellingen die voor de Kerstdagen zijn gedaan werden ook op tijd bezorgd. Er zijn echter nog een heleboel strengen over hoor! Met een streng sokkenwol (of de zebra of zijde-route) kun je prima deze wanten van Sascha haken:Tot maat M heb je genoeg aan 400 meter, voor grotere (heren)wanten ca 630 meter. Alle maten van baby tot heren zijn beschreven op het patroon.
Je vindt het patroon hier in onze webshop en hier direct bij Sascha.


3 opmerkingen:

  1. Nu even alles 'bijwerken' moet natuurlijk nu aan het einde van het jaar goed gebeuren. Hopelijk kun je tussendoor ook nog leuke dingen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes met de administratie. Fijne muziek erbij maakt het iets aangenamer ;-)
    Wat een leuke wanten. Ik ga het patroontje eens even bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen