Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 5 december 2020

Unicat Kerst 2020

Als je vorige jaar rond deze tijd had voorspeld dat Kerst 2020 er zó zou uitzien, had iedereen je toch een beetje voor gek verklaard. Anderhalve meter zei ons niets, een mondkapje was iets voor het ziekenhuis en niet met de héle familie aan tafel zitten onvoorstelbaar. Het is helaas niet anders. Gelukkig zijn er dingen onveranderd gebleven, creatief bezig zijn kan nog steeds en het is ook leuk om voor iemand anders wat te maken.


Ook dit jaar is er weer een prachtige kleur Unicat gemaakt voor Kerst. Dit jaar is bewust gekozen voor warme kleuren. We hebben iets nodig "voor het hart" en voor de donkere wintertijd. Je zou denken dat het een beetje naar glühwein en kaneel ruikt 😉.



De bollen zijn al geleverd dus kunnen direct verzonden worden of opgehaald in de winkel. De voorraad is echter weer beperkt, dus op = op! Je vind de bollen hier in dewebshop. Wil je een bol ophalen in de winkel, bestel dat toch via de webshop (kies "betalen bij afhalen") om zeker te zijn van een exemplaar.


Wil je het nog extra feestelijker maken? Combineer je draadje dan met een draadje Madeira Metallic. Op het klosje zit 1000 meter, dus je hebt genoeg voor een hele bol unicat. Helaas heb ik van deze klosjes een kleine voorraad, ik krijg het dit jaar niet meer geleverd. Je vindt het hier in de webshop.












3 opmerkingen: