Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 24 december 2020

Wens

De tijd van kerst staat vol tradities, ook in huize Jaffari. Ik zorg er meestal wel voor dat ik de dag voor Kerst vrij ben, de winkel gesloten. Tenslotte staat op zo'n dag iedereen wel ergens in de rij voor een kassa - behalve de mijne 😉. Dit jaar hoef ik me dáár in elk geval niet druk om te maken. De rijen laat ik aan mij voorbij gaan, we bakken en kokkerellen wat, we zingen en kletsen en genieten van elkaar. De worstenbroodjes zijn klaar, het huis is versierd. De kinderen allemaal lekker veilig thuis, wat wil je nog meer?




De komende tijd ben ik nog best bezig: Eerste Kerstdag ben ik aan het werk in het verpleeghuis, 2e kerstdag vieren we thuis. Volgende week wisselen de jobs zich af: er moet ook nog geteld worden en de boekhouder heeft me op het hart gedrukt om vooral alle cijfertjes vroeg in te leveren. 
Volgende week laat ik nog wel iets van me horen maar voor nu: héle goede Kerstdagen gewenst!











9 opmerkingen: