Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 14 december 2020

Lockdown

Nou, daar is-tie dan: de Lockdown! Hoewel ik vorige week het wel een beetje zag aankomen ben ik vandaag toch overdonderd door de snelheid én de lengte. Met mijn dubbele job zie ik echter alle kanten van het verhaal, er moest wat gebeuren.  

Vandaag kwam ik na mijn vroege dienst in het verpleeghuis thuis en de winkel-telefoon stond roodgloeiend toen ik de laatste pakjes uit de winkel haalde om weg te brengen naar de post. Allemaal mensen met wol-nood... ik ga proberen voor iedereen een oplossing te bedenken.


Hoewel brei- en haakgarens uiteraard tot de eerste levensbehoeften horen 😉, is de stenen winkel dus per direct gesloten. Uiteraard kun je ons altijd per mail bereiken als je iets specifieks zoekt. De webshop is altijd open, en ik probeer de telefoon tijdens onze gebruikelijke winkeltijden op te nemen. Ik moet het nieuws even laten bezinken.  Geef me even tijd om uit te vogelen hoe ik dit het beste kan aanpakken.... dit heb ik in mijn winkel-loopbaan ook nog nooit bij de hand gehad. 

Deze week gaan in elk geval de laatste abonnement-garens op de post. Met nog 10 dagen te gaan tot kerst zou dat moeten lukken. Hoewel, toen ik vanmiddag bij het postkantoortje kwam en zag hoeveel pakketten daar lagen om verzonden te worden (allemaal retouren van Black Friday 😏😁??) dan denk ik dat het wel iets langer duurt voor een bestelling op zijn bestemming is aangekomen.

Afijn, ik ga eerst maar eens een stevig bakje koffie zetten, ik heb er een flinke koppijn van. Misschien komt er dan een grandioos idee hoe we dit gaan overbruggen. Blijf het maar volgen - stay tuned! 
En vooral: blijf gezond!






9 opmerkingen:

  1. Blijf ook goed voor jezelf zorgen.
    Warme groet Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je beschrijft het treffend dat je het van verschillende kanten ziet.
    Zet 'm op! Vergeet ook vooral jezelf en je gezin niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sterkte ermee. Het zijn moeilijke tijden voor iedereen al wordt de één veel harder getroffen door de maatregelen dan de ander. Creatieve mensen komen vast tot creatieve oplossingen. Je vindt er wel wat op, ik heb er vertrouwen in ��
    Hartelijke groeten, Roelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bekijk het rustig, voor álles is een oplossing.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bezie het rustig Jeanet, voor álles is een oplossing

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Woord van het jaar: wolnood. Sterkte haken en breien geeft rust.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel veel sterkte hoor. Ik vind het woord 'wolnood' een prachtige vondst van je. Pas goed op jezelf hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja, wat een narigheid. Toch houden we de moed erin, nietwaar?
    Veel sterkte en geniet vooral van de komende feestdagen.
    En dank voor alle hulp van dit jaar. Nel Wisse

    BeantwoordenVerwijderen