Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 10 december 2020

Gevuld

December is een beetje rare maand. Op een of andere manier doen we alsof er geen dagen meer na 31 december komen en moet opeens alles af en klaar, ofzo. Mijn dagen zijn dan ook best "gevuld".

Gisterenavond haalde ik de verfpotten nog maar eens tevoorschijn. Het lukt me tegenwoordig niet meer om overdag te verven maar een winteravond is écht zo om. De strengen hangen uit te druppen in de schuur en om nou heel de buurt wakker te maken met mijn verf-avonturen is ook niet zo fijn. Gelukkig is het vandaag droog en kan het rek naar buiten.

 

Deze wolletjes gaan de winkel of de webshop ook niet halen 😁. Ze zijn bedoeld voor het verrassingsabonnement  , de laatste editie gaat volgende week op de post (zodra dit rekje droog is). Natuurlijk starten we volgend jaar weer met een nieuw abonnement, begin januari kun je je inschrijven. 

Rond de Feestdagen hebben we aangepaste openingstijden. Ik moet veel werken met en rond Kerst en de Jaarwisseling in het verpleeghuis, daarnaast zijn de koters thuis en willen we wel wat tijd hebben om met elkaar te zijn. En tussen de bedrijven door moet er ook nog voorraad geteld worden, ieks! Gevulde weken dus....


Dinsdag 22 december open van 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 23 december open van 10.00 - 16.00 uur
Donderdag 24 t/m maandag 28 december gesloten
Dinsdag 29 december open van 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 30 december open van 10.00 - 16.00 uur
Donderdag 31 december t/m dinsdag 5 januari gesloten
Vanaf woensdag 6 januari weer normale openingstijden.

In de kerstvakantie zijn we dus ook open op dinsdag en dan nog de woensdag. Natuurlijk blijft de webshop open, de mailbox wordt bekeken maar alles op zijn tijd 😉.

Volgende week weet ik wat er nog overblijft van alle strengen en probeer ik de overgebleven strengen in de webshop te plaatsen. Ondertussen heb ik ook nog wat leuke dingen in de webshop gezet, o.a. deze mooie patroonhouders en brei- en haaknaalden-sets:
Wil je jezelf verrassen of iemand anders? Er is nog 1 luxe-sokkenwol pakket leverbaar, nog een paar luxe-pakketten en ook alle andere survival-pakketten zijn weer op voorraad. Want dat we met zijn allen nog wel even moeten "overleven" is wel duidelijk.....
2 opmerkingen:

 1. Zo'n rekje vol gekleurde strengen geeft zo'n mooi plaatje. Prachtig gezicht.
  Mijn handgeverfde garen uit jouw winkel is inmiddels een sjaal en hoofdband geworden. Precies op tijd voor het koude weer van nu. Mocht je het leuk vinden om te zien, ze staan op mijn blog (by-ik.blogspot.nl).
  Veel succes de komende weken en geniet ook vooral samen met je gezin!
  Groet, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurrijk rekje, daar wordt je vrolijk van.

  BeantwoordenVerwijderen