Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 7 december 2020

Haperingen

Pftttt.... Het is wel maandag vandaag....

Toen ik vanmorgen om half 7 naar mijn werk wilde rijden vond ik de buitenspiegel in stukken op de straat. In het donker en de regen zocht ik naar alle stukken, ik probeerde zo goed als het ging de boel bij elkaar te rapen - helaas geen briefje erbij. Verdorie, als je toch schade maakt dan zorg je toch dat het bij de gedupeerde in orde gemaakt wordt? Vanmiddag bij daglicht bleek dat er dingen echt kapot en afgebroken zijn. Hier baal ik zó ontzettend van.

Als sinds begin 2012 blog ik via Blogspot naar alle tevredenheid. Misschien wordt het blog "te groot", staat er te veel op of wordt het te veel gebruikt of gelezen maar de laatste tijd hapert het wel eens. Onderaan het blog staat een groot aantal labels en er zijn dagen dat dat niet goed laadt. Dat maakt het terugzoeken naar een onderwerp wel lastiger als er maar 3000 blogpost op staan 😉. En de laatste dagen blijken linkjes niet altijd te werken. Mocht je echt iets zoeken en wil en niet lukken: mail me dan even, dan probeer ik het voor je op te zoeken ( mocht iemand weten hoe dit komt of op te lossen: ik hou me aanbevolen!)



Een tijd geleden blogde ik over het 2e deel van Nieuwe Klassiekers van Jolanda en Naomi. En ik ben straal vergeten de winnaar te trekken onder diegenen die het boekje hadden besteld dus heb ik manlief snel een winnaar laten trekken: Jacqueline Sodenkamp heeft het Durable pakket t.w.v. € 35,00 euro gewonnen! Het pakketje komt volgende week naar je toe!

Tot slot nog een grappig kerst-ideetje naar aanleiding van de boompjes van eergisteren. Het is alleen een foto maar dat zegt genoeg:






4 opmerkingen:

  1. Daar krijg ik ook wat van, als je iets stuk maakt, wees dan eerlijk, biecht het op en vergoed de mensen voor de stukken. Is toch een minimum wat je kan doen!!! Leuk ideetje laat je zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja het was wel zo netjes geweest om te melden dat jij de boosdoener was.
    Handige boompjes voor overgebleven knopen. Trouwens je kunt bij de Action ook leuke zakjes met knoopjes op kleur kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het zal je niet verbazen....... wij verkopen ook knopen :-)

      Verwijderen
  3. Er is misschien een oplossing voor je zoekprobleem Jeanet. Ik stuur je een berichtje.
    En verder: koop vooral uw knopen bij de handwerkwinkel of manufacturenzaak. Deze lokale ondernemers hebben uw steun harder nodig dan een Britse investeringsmaatschappij.

    BeantwoordenVerwijderen